söndag 20 maj 2012

Tjipp!! Jag lever :) aaa, min matte också. Vi ska flytta snart. Inte så långt denna gången, bara en trappa ner. Matte säger att jag kan få eget rum om jag vill, yey. Det bästa är att vi får balkong. Där ute ska vi sitta hela långa sommaren. Matte kommer bli brun som en pepparkaka o jag kommer bli kritvit. Vi tränade lite balkonghäng häromveckan hemma hos mosse Mari.
Har även tränat in strandpose 2012. Ser jag tillräckligt cool ut??
I fredags bjöd matte på glass, mums!!

6 kommentarer:

 1. Gott med glass! Jag är med matte på jobbet, men nu är det snart lunch och vi ska gå ut i solen. Yippie! Tass Sigge

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, du har tur som får följa med din matte till jobbet. Aa, glass är mums.
   Tass Gibbs.

   Radera
 2. Cärla här! Gibbe klumpeduns...du måste var försiktig när du hjälper matte att flytta...så att du inte ramlar i trappan igen...för det är inte kul! Och från balkongen får du INTE ramla ner...säg till matte att hon måste göra ett titthål så att du kan se ut. Och ser du inte ut så får du komma till Boda och gå med oss i skogen...här ser man ju överallt. Vi längtar efter er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Cärlapärlan. Matte har lovat att jag ska få träffa dej när jag har gjort min magnetröntgen. Vi ska åka långt bort o göra den, Strömsholm säger matte att det heter. Vi har tid den 7 juni. Håll en tass att det inte är nått jättekonstigt med mej. Vi saknar er också.
   Tass Gibben.

   Radera
  2. Ajajaj...fast ibland är det bra att åka till de där veterinäringarna. De är snälla människor som vill hjälpa oss hundar. Kan du inte säga till din matteåsa att hon skickar ett sånt där pling-i-telefonen när ni vet något mer. Eller så kan du skicka en tankeöverföring till mig...det går kanske fortare. Puss & slibbislask! Cärla

   Radera
  3. jag har sagt till henne nu.... ska vi bara se om hon lyder. hon är lite bångstyrig ibland ;) Nowspussar Gibbs!!

   Radera